Méretcsere szolgáltatás

Amennyiben a megrendelt cipő mégsem felel meg valamilyen oknál fogva (nem megfelelő a méret, nem tetszik) és ezt a termék átvételét követő 14. napig, a méretcsere kérelem űrlap segítségével jelzed felénk, úgy igénybe veheted kedvezményes méretcsere szolgáltatásunkat. 

Díja Foxpost esetében 2100Ft, Packeta esetében 2680 Ft.  Ez az összeg tartalmazza a cserélendő cipő visszaküldésének és az új cipő kiküldésének a díját is. Packetával csak akkor kérheted a cserét ha az eredeti megrendelést is azon keresztül kérted, Foxpost esetében viszont nem számít, hogy milyen módon vetted át a cipőt amit most cserélni szeretnél.

Kérlek, hogy a méretcsere szolgáltatás igénybevétele esetén a terméket eredeti csomagolásban, címkével ellátva csomagold be, de figyelj rá, hogy az eredeti cipősdobozra se címkét se más ragasztóanyagot ne ragassz, tollal ne írj rá! A cipősdobozt lásd el külön, saját csomagolással, hogy megóvd azt, mert a futárszolgálat címkével fogja ellátni a csomagot. Sérült, rongált, matricával, címkével ellátott cipősdobozokban visszaérkező termék esetében, az eredeti vételárat,  a cipősdoboz beszerzési költségével, azaz 650 Ft-al csökkentve térítjük vissza. 

Méretcsere szolgáltatásunk kizárólag abban az esetben vehető igénybe, ha a visszaküldendő termék utcán nem használt, sérülés vagy beszennyeződés nem látható rajta.

A szolgáltatás igénybevételéhez töltsd ki az alább található űrlapot. Majd a becsomagolt terméket vidd el az általad választott Foxpost automatába vagy Packeta átvevő helyre. Foxpost esetében a csomagvisszaküldés módjáról bővebben ITT olvashatsz, Packeta esetében a feladáshoz szükséges feladási kódot e-mailben fogjuk megküldeni neked, ezt a kódot használva a termék visszaküldéséért a feladáskor neked nem kell fizetned!

A szolgáltatás díját előre utalással kell megfizetned nekünk, melyről e-mailben fogunk tájékoztatni.

A csere terméke ugyan erre a csomagpontra / automatába fogjuk kiszállítani. 

Amennyiben nem elérhetőek számodra a fent említett csomagpontok / automaták, úgy kérlek írj nekünk üzenetet az info@geminio.hu címre, és tájékoztatunk arról, hogy milyen feltételekkel tudjuk számodra a cserét biztosítani!