Szállítási feltételek

A rendeléseket házhoz szállítással (MPL) illetve PostaPont címekre, MPL Csomagautomatákba, Foxpost automatába vagy Packeta átvevőpontokra lehet kérni.

Házhoz szállítás: a szolgáltatást a Magyar Posta munkatársai végzik. Díja: 1850 Ft

PostPont: Több mint 2600 PostaPont, 260 Coop PostaPont, 190 MOL PostaPont, 51 csomagautomata, 3 MediaMarkt és a Trendmaker üzlethálózat címei választhatok PostaPontos kézbesítésre.

A résztvevő MOL benzinkutak általában 0-24h nyitva tartanak, és akár bankkártyával is lehet rendezni az utánvét díját. Aki késői időpontokban ér rá átvenni a csomagot, jó választás lehet a szerződött MOL kutak valamelyikére kérni! A csomagautomaták szintén 0-24 órán keresztül nyitva tartanak!
Bővebb Postapont infó: PostaPont Tájékoztató

A szállítás díja: 1650

MPL Csomagautomata: Csomagautomaták listája

Szállítás díja: 1650 Ft

Packeta átvevőpont: A Packeta átvevőhelyek száma folyamatosan növekszik, 8000 átvevőhelynél is több pontra szállítanak. A feladástól számított másnapra szállítanak általában. Fizetés átvételkor is lehetséges, de kizárólag csak készpénzzel! Átvevőhelyek listája

Szállítás díja: 1800 Ft 

Foxpost automata: A FOXPOST egy egyszerű csomagátvételi lehetőség verhetetlen áron, amely már az ország 800 pontján elérhető. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át az online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Neked épp útba esik!

Csomagautomaták listája

Szállítás díja: 1140 Ft