Elállási igény

Ha a megrendelt cipő nem megfelelő a számodra, akkor elállási jogoddal a termék átvételétől számított 14 napon belül élhetsz. 

(a termék átvételét követő 14. napig igénybe veheted Méretcsere szolgáltatásunkat is)

 

Elállási igény érvényesítésének a menete a következő: 

A termék átvételét követő 14 napon belül kérlek jelezd elállási igényedet az oldal alján található űrlap kitöltésével.

Ezt követően gondosan csomagold vissza a cipőt az eredeti dobozba. Fontos tudni, hogy csakis olyan cipőt tudunk visszavenni, ami utcán nem volt viselve, és sem kopás, sem beszennyeződés nem láthatók rajta.

A cipőt eredeti címkéjével ellátva, eredeti dobozban kell visszaküldeni a részünkre. (Geminio Gyerekcipő,  9400 Sopron, Mátyás király utca 11.) A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költséget neked kell fizetni. Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni. Az eredeti cipősdobozra sem címzést, sem egyéb matricát nem lehet ragasztani, ezért fontos hogy a dobozt vagy papírba, vagy más csomagolóanyagba csomagold be. Sérült, rongált, matricával, címkével ellátott cipősdobozokban visszaérkező termék esetében, az eredeti vételárat,  a cipősdoboz beszerzési költségével, azaz 650 Ft-al csökkentve térítjük vissza. 

Igénybe veheted a Foxpost termékvisszaküldő szolgáltatását. (akkor is, ha a terméket nem foxposttal vetted át) Amennyivel ilyen módon küldöd vissza részünkre a terméket, kérlek vedd figyelembe, hogy a visszaküldés díját (1199 Ft) a visszatérített összegből le fogjuk vonni!

Foxpos csomagvisszaküldési szolgáltatásáról bővebben ITT olvashatsz.

Az elállási igényed jelzését követően 14 napon belül vissza kell küldened hozzánk a terméket, és mi a cipő beérkezését követően a leghamarabb, de legkésőbb 14 napon belül megtérítjük számodra a vásárlásod árát.