Geox lélegző talpú, lány, átmeneti cipő, 28, 30

Original price was: 26.950 Ft.Current price is: 21.970 Ft.

Geox, lélegző talpú lány átmeneti cipő.

(Ez a modell az átlagostól kisebb méretezésű, rendelés előtt kérlek ellenőrizd le az oldal alján található belső talphossz méreteket!)

A Geox Olaszország prémium kategóriás felnőtt és gyerekcipő gyártó cége.

A márka jellegzetessége a folyamatosan megújuló design, a minőségi alapanyagok használata és a saját szabadalommal rendelkező lyukacsos talpszerkezet. 

A Geox Respira, „lélegző” cipők titka, az űrkutatásban is használt membrán segítségével egy forradalmian új egyedülálló, mikroporózus anyagokból készülő légáteresztő és vízálló talpmegoldás kifejlesztése. A mikroporózus szerkezetű membrán felszívja és eltávolítja az izzadságot, ugyanakkor kívülről a talp nem engedi át a vizet. A membrán mikropórusai kisebbek a vízcseppeknél, így azok nem tudnak áthatolni rajtuk, viszont nagyobbak a vízgőz molekuláinál. Egyedi fejlesztésű világmárka, szabadalom, melynek köszönhetően a nedvesség, lábizzadság talpon keresztüli távozása a cipő belsejében helyreállítja a láb egészségéhez szükséges mikroklímát, a láb ennek megfelelően télen meleg és száraz, nyáron pedig hűvös és száraz marad.

További információk

méret

,

vízálló

mérsékelten vízálló

talp

normál talpú

anyag

bőr, műbőr, textil

belső talphossz

28:17.9cm, 29: 18,5cm, 30: 19,2cm, 31: 19,7cm, 32: 20,2cm, 33: 21cm, 34: 22cm